YARGITAY VE DANIŞTAY SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA

date11 Mart 2018 categoryKEO
Meslektaşlarımızın Dikkatine!!!

Yargıtay ve Danıştay Sözleşmeleri Odamıza gelmiştir. Protokol, Yargıtay ve Danıştay Meslek Mensupları ve Bakmakla Yükümlü oldukları Aile Fertlerini kapsamaktadır. Yargıtay ve Danıştay Sözleşmesi almak isteyen meslektaşlarımızın, öncelikli olarak Odamız Muhasebe Birimini arayarak sözleşme talebinde bulunmaları gerekmektedir. Talep edilen sözleşme formları Odamıza gelince muhasebe birimimiz tarafından meslektaşlarımız aranacaktır.

Meslektaşlarımızın daha sonra kaşeleri ile odamıza gelerek sözleşmelerini bizzat kendilerinin temin etmesi ve imzalayarak Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözleşme nüshaları Odamız tarafından toplanıp Türk Eczacıları Birliğine teslim edilecektir.

Sözleşme temin etmek isteyen meslektaşlarımızın 19 Mart 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamızı arayarak isimlerini yazdırmaları rica olunur.

Yargıtay ve Danıştay Sözleşme Bedelleri 50’şer TL’dir.

Bilgilerinize önemle sunulur.