YEMEN'E UMUT OL KAMPANYASI HAKKINDA

date11 Nisan 2019 categoryKEO
YEMEN’E UMUT OL!
Meslektaşlarımızın Dikkatine!

Birleşmiş Milletlerin raporlarına göre Yemen'de süregelen iç çatışmalar neticesinde 29 milyon ülke nüfusunun % 75'ine tekabül eden 22 milyon kişinin insani yardıma muhtaç hale geldiği, 11,3 milyon kişinin gıda eksikliği nedeniyle ölüm riskiyle mücadele içinde olduğu, 3 milyon kişinin ülke içinde açıkta kaldığı ve yetersiz beslenme, temiz suya ulaşamama Vb. nedenlere bağlı olarak 5,8 milyon çocuğun acil insani yardıma muhtaç olduğu belirtilmektedir.

Bu kapsamda T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından YEMEN’E UMUT OL Kampanyası başlatılmıştır.
Söz konusu kampanyaya 5. Bölge Konya Eczacı Odası Yönetim Kurulu ve Eczacılarımız olarak bizde destek vermek isteriz.

Detaylı bilgi ve hesap numaraları ekte yer almakta olup, yardım yapmak isteyen meslektaşlarımızın bu hesap numaralarını kullanmaları önemle rica onulur.
Kurum yazısı, Kampanya ayrıntıları ve yardım hesap numaraları için tıklayınız.

Konya Eczacı Odası Yönetim Kurulu