HAVA SAVUNMA OKULU EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI TEMMUZ - ARALIK 2021 2. YARIYIL SIRALARI HAKKINDA

date31 Mayıs 2021 categoryKEO

Meslektaşlarımızın Dikkatine!!!

TSK birlik ve kurumlardaki erbaş ve erlerin sıralı, eşit parasal tutarındaki reçetelerini karşılamak için, sıraya girmek isteyen eczanelerin aşağıdaki belgeleri tamamlayarak 09 Haziran Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir. Bilgilerinize önemle sunulur.

YENİLEME YAPACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

EK-1’ de gönderilen idari konular protokolü, EK-3’ de örneği bulunan dilekçe ve Odamıza hitaben dilekçe eczaneler tarafından kaşelenerek imzalanacak, Odamıza teslim edilecektir.

Yenileme yapacak eczaneler EK-2'de bulunan güvenlik protokolünü doldurmayacaklardır.

İLK DEFA YAPACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELEGELER

• SGK ile yapılan sözleşme fotokopisi

Oda tarafından Hava Savunma okuluna teslim edilecektir.

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Sürücü Belgesi, İkametgah Belgesi, Adli Sicil Belgesi, Vesikalık Fotoğraf

Eczacının kendisi ve yetkilendirilen personel için ayrı olmak üzere.

• İlaç getirmek için kullanılacak motorlu araçların plaka görünecek şekilde önden, arkadan ve yandan çekilmiş renkli A4 formatında 3 fotoğrafın 3 suret olarak çıktısı

Araç fotoğrafları, 3 açıdan çekilen fotoğrafların tek A4 sayfasında olacak şekilde 3 nüsha hazırlanacaktır.

• EK-1’ de gönderilen idari konular protokolü, EK-2’ de gönderilen güvenlik protokolü ile EK- 3’ de örneği bulunan dilekçe

Eczaneler tarafından her sayfası kaşelenerek imzalanacak ve Odamıza teslim edilecektir.

EK-1’de gönderilen idari konular protokolü için tıklayınız

EK-2’de gönderilen güvenlik protokolü için tıklayınız

Eczacı tarafından her sayfası kaşelenip imzalanacak Odamıza teslim edilecektir.

EK-3’de gönderilen Hava Savunma Okuluna hitaben yazılacak dilekçe örneği için tıklayınız

Eczacı tarafından her sayfası kaşelenip imzalanacak Odamıza teslim edilecektir.

Odaya hitaben yazılacak dilekçe örneği tıklayınız

Hava Savunma Okulundan gelen yazı için tıklayınız