AMERİCAN LİFE DİL OKULLARI İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

date11 Şubat 2019 categoryKEO

Odamız ve Dilkon Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. “American Life Dil Okulları” arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 06.02.2019 tarihinde Odamız ve Dilkon Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. arasında "Eğitim Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

İmzalanan protokole göre; Dilkon Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. ile Odamız üyeleri; birinci derece ve ikinci dereceden yakınları, oda personelimiz; eş ve çocukları, anne, baba ve kardeşlerini kapsayan indirim anlaşması yapılmıştır.

Eczacılarımızın bilgileri Odamız tarafından Dilkon Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. bilgi işlemine liste halinde ulaştırılacaktır. Eczacılarımız  yahut birinci derece yakınları Dilkon Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. gittiklerinde sadece T.C. Kimlik Numaralarını belirtecekler, Dilkon Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sistemde kontrolü yapılan eczacı yahut birinci derece yakını indirimli işlem alacaktır.

Protokol metni aşağıda yer almakta olup, bilgilerinize sunulur.

Kurum katalog için tıklayınız
 Dilkon Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Sözleşmesi için tıklayınız...