ARTIDENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ İLE SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

date18 Ekim 2022 categoryAnlaşmalı Kurumlar

Meslektaşlarımızın Dikkatine!

Odamız ve Artıdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 18.10.2022 tarihinde Odamız ve Artıdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında "Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

İmzalanan protokole göre; Artıdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Odamız üyeleri; birinci derece yakınları, oda personelimiz; eş ve çocukları, eczane teknisyenlerimiz; eş ve çocukları, Eczacılık Fakültesi öğrencilerini kapsayan indirim anlaşması yapılmıştır.

Eczacılarımız yahut birinci derece yakınları polikliniğe gittiklerinde sadece T.C. Kimlik Numaralarını belirtecekler, hastane tarafından sistemde kontrolü yapılan eczacı yahut birinci derece yakını indirimli işlem alacaktır.

Eczane teknisyenlerimiz için ise aşağıda yer alan dilekçe örneği muayeneye gitmeden önce eczane teknisyenlerimiz için eczacılarımız tarafından doldurulacak, eczane teknisyenlerimiz hastaneye gittiklerinde bu form ile işlemlerini başlatabileceklerdir.

Protokol metni ve form örneği aşağıda yer almakta olup, bilgilerinize sunulur.

Artıdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sağlık Hizmetleri sözleşmesi için tıklayınız