BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA

date09 Kasım 2018 categoryKEO
Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Koordinatörlüğü, 6754 Sayılı Bilirkişilik Yönetmeliği kapsamında “Bilirkişilik Temel Eğitimi” düzenleme konusunda yetkilendirilmiştir. Bu bağlamda 17 Kasım 2018 tarihinde “Bilirkişilik Temel Eğitimi Sertifika Programı” düzenlenecektir. Eğitimi tamamlayan kursiyerlerimize 25 Kasım 2018 tarihinde katılım belgesi verilecek ve Konya Adliye binasında yer alan Bilirkişi Komisyonuna katılım belgesini ve diğer evraklarını teslim edeceklerdir.

Programa katılım için temel ön şart 5 yıllık mesleki deneyim sahibi olmak ve bunu üye olduğu meslek odasından alacağı resmi yazı ile belgelemektir.

Ekte ilgili kurum yazısı bulunmakta olup programa katılım sağlamak isteyen meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Kurum yazısı için tıklayınız.