SELÇUK ECZA DEPOSU VE FARMAZİ AKADEMİ İŞBİRLİĞİ İLE EĞİTİM DÜZENLENDİ

date08 Aralık 2017 categoryKEO

07 Aralık 2017 Perşembe günü Konya Dedeman Hotelde Selçuk Ecza Deposu ve Farmazi Akademi işbirliği ile "Mesleki Gelişim Toplantısı adı altında" Selçuk ve As Ecza Depoları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın, M. Sonay GÜRGEN, Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet ÇELİK, Oda Başkanımız Ecz. Cemil KARAKAP, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Karaman Eczacı Odası ve Aksaray Eczacı Odası Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda Meslektaşımızın katılımları ile bir dizi eğitim düzenlendi.

Eğitim Proğramı;

SGK Başmüfettişi Fevzi ÇAKMAK, “Eczanelerde SGK İle İlgili sorunlar ve çözüm önerileri” konu başlığı altında konuşmasının ardından,

Finans Danışmanı, Orhan YILDIZ, “Eczane İşletmeciliğinde Finans Yönetimi, Eczanelerde Sağlıklı Nakit Alışveriş Dengesi, Sermaye ve Stok Yönetimi” konularında meslektaşlarımıza bilgi verdi.