TEBRP MOBİL UYGULAMASI HAKKINDA

date12 Aralık 2018 categoryKEO
Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen, meslektaşlarımız için bir Farmasötik Bakım Asistanı olarak tasarlanan tebrp web uygulaması 15 Kasım 2017 tarihinde kullanıma sunulmuştu. Eczacı Odalarının ve meslektaşlarımızın yoğun ilgileri ve katkıları ile, tebrp'nin aktif kullanıcı sayısı bugün itibariyle 13000'i geçmiştir.

Tebrp'nin kullanıma sunulduğu tarihten itibaren kullanıcılarımızdan alınan bildirimler doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz uygulamalar şu şekildedir:

• Sadece yazılım güncelleştirme faaliyeti olarak 800'ün üzerinde uygulama güncellemesi
• Sadece ilaç dışı müstahzar kategorisinde 4000'e yakın yeni müstahzar eklenmesi
• 1500'e yakın müstahzara ilişkin etkin madde bilgisi eklenmesi
• 1500'ün üzerinde KÜB/KT/Prospektüs bilgisinde ekleme/güncelleme
• 2600'ün üzerinde müstahzar görseli eklenmesi

Tebrp kullanan meslektaşlarımızdan gelen geri bildirimler doğrultusunda, Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen, tebrp web uygulamasının mobil versiyonu olan tebrp mobil uygulaması geliştirme çalışmaları tamamlanmıştır. Meslektaşlarımız, Android işletim sistemli cihazlardan Google Play; Apple IOS işletim sistemli cihazlardan App Store üzerinden tebrp mobil uygulamasını mobil cihazlarına ücretsiz olarak indirebilir; mevcut tebrp kullanıcı adı ve parolaları ile uygulamayı kullanmaya başlayabilirler.
Kurum Yazısı İçin Tıklayınız.