YARIMCI ECZACILAR ÖN KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA

date03 Ocak 2019 categoryKEO
Yardımcı Eczacılar için 2019 yılı “Birinci Başvuru Dönemi, yardımcı eczacılık yapmak üzere çalışacağı eczaneyi kendisi bulamayan ve çalıştığı bir yer bulunmayan eczacılar için ön kayıt işlemleri 02 Ocak – 10 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Birinci Dönem ön kayıtlarına istinaden il tercihleri 11 – 17 Ocak 2019 tarihinde TEB tarafından açılacak ekran aracığı ile Eczacı Odası tarafından ön kayıt başvurusu yapan eczacılara verilen kullanıcı adı ve şifre ile yapılacaktır. 18 Ocak 2019 tarihinde yapılan başvurular doğrultusunda yerleştirme TEB tarafından duyurulacaktır.

EBS’de çalışıyor olarak kayıtlı bulunan kişilerin “Yardımcı Eczacılariçin 2019 yılı Birinci Başvuru Döneminde  başvuruda bulunmak istemeleri halinde ise çalıştıkları iş yerinden ayrılmaları ve bu durumu belgelendirmeleri gerekmektedir. Halihazırda eczanesini bulan ve yardımcı eczacı olarak çalışanların tekrar başvuru yapmalarına gerek yoktur.

“Yardımcı eczacı olarak çalışmak isteyen eczacılarımızın diploma/geçici mezuniyet belgesi ve kimlik belgesi ile ön kayıt yaptırmak üzere en yakın eczacı odasına başvuru yapabileceklerdir.

Bilgilerinize sunulur.
Yardımcı Eczacı Klavuzu çin tıklayınız

Konya Eczacı Odası